Збірник містить 621 рецептуру традиційних українських страв та популярних страв світової кухні, зокрема зі шкільного меню європейських країн.
Страви, що увійшли до збірки, відповідають вимогам постанови Кабінету міністрів № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Збірник складається не тільки з покрокових рецептів, а й технічних карток. Вони адаптовані до різних форматів приготування: і на старому обладнані, й на сучасному. Крім того, у збірнику враховані актуальні потреби дітей у харчуванні - запропоновано понад 80 альтернатив страв без лактози та глютену, а у кожній технічній картці зазначено наявні алергени. новини МОНУ
Немає коментарів:
Дописати коментар