понеділок, 20 лютого 2017 р.

Зимові розваги на ГПД

"Різні рухи і вправи на свіжому повітрі є ефективними засобами загартовування дітей. В природних  умовах рухи дітей стають більш природними й невимушеними" - вважає вихователь ГПД Онищенко В.О.

Взимку, в холодну пору року, тривалість перебування дітей на повітрі сильно залежить від правильної організації їх діяльності, від того, чим вони займаються: бродять від дерева до дерева або грають, рухаються і веселяться.  Якщо влітку без спеціального устаткування для деяких ігор не обійтися, то взимку завжди можна використовувати сніг, з якого можна побудувати гірки, снігові вали, снігові фігури, мішенями можуть служити дерева, стіни і т. д.
 В багато ігор взимку грати набагато цікавіше, ніж в будь який інший час року. Діти завжди з радістю зустрічають сніг, а якщо їм надається можливість з ним пограти, то вони просто в захваті. Необхідно тільки стежити за їх станом, щоб у всіх була одяг і щоб ніхто не замерз. 
Якщо відчуваєте, що діти ставляться до грі прохолодно або взагалі грати в неї не хочуть, не думайте, що винні діти, цілком можливо, що гра у даній варіації для них не підходить, от і все. Так що завжди варто пробувати щось нове і експериментувати.

Немає коментарів:

Дописати коментар