вівторок, 20 червня 2017 р.

Екскурсія за межами міста

     Сьогодні діти 3-А класу (вчитель-Чернецька-Кліменчук О.В.) долучились до незвичайного. Екскурсія за межами міста в Кінологічний центр. Таборяни очікували величезну кількість собак.. а ні... біля паркану була тиша, вже в кінці малеча зрозуміла, що тут навчаються виховані собаки! 
      Дітей гостинно зустрів начальник центру і всю екскурсію був поруч з ними. Спочатку познайомив з кожною твариною окремо, розповів і показав що вміє тварина, скільки років,  як саме  тваринка допомогає поліції, а от далі почався справжній "собачий бенефіс"- біг собак з перешкодами, пошук захованої речі, виконання команд, напад на злодіїв, пошук зброї та набоїв в машині. 
 Діти були дуже вражені тим, як може тварина так розуміти людину і підкорюватись їй. 
 Учням пояснили, що кожна собака має свій неповторний характер, здібності, вміння, що в кожної є свій хазяїн, якому вона вірна все життя, а також що є "собаки-пенсіонери", які живуть поруч з "собаками-міліціонерами".
 Годують цих дивовижних істот кашею та м"ясом, а слідкує за здоров"ям спеціальний лікар-ветеринар. Собаки дуже грайливі, доглянуті, а шерсть така густа, що можна в ній заховатись!
   По закінченню екскурсії дітей чекав приємний сюрприз - фото та обійми з собаками.

1 коментар: