вівторок, 12 вересня 2017 р.

Дні енергозбереження в НВО №25

     З метою формування в учнів уявлення про енергозберігаючі технології, розуміння ними необхідності бережливого ставлення до використання енергоносіїв, розвитку навичок роботи із різними джерелами інформації, уміння формулювати думку про способи економного використання електричної та теплової енергії, сприяння вихованню активної життєвої позиції, почуття власної причетності до загальної справи, зокрема до проблем школи, міста і всієї держави, у НВО №25 проходили Дні енергозбереження, під час яких учні провели цілий ряд заходів. 
      З 11 по 13 вересня пройшла акція «Лампочка мала, а економія велика».
     Учні 7-А класу підготували виступ екологічної агітбригади «Як потрібно економити  електроенергію»  для учнів 3-х класів.

Учнями 7-8 класів була підготовлена виставка малюнків, приурочених темі енергозаощадження.
 Учні 9-х класів підготували добірку порад, оформили пам'ятку з правилами заощадження та інформацію  про енергозберігаючу поведінку  «Корисні поради щодо раціонального використання енергії в побуті».
    Для учнів  1-2 х класів  було  організовано перегляд мультиплікаційних фільмів «Винахід електричної  лампочки», «Як працює електрична лампочка». Учні подивилися та обговорили мультфільми.

Немає коментарів:

Дописати коментар