четвер, 27 квітня 2017 р.

Вишуканий шкільний одяг — важливий крок до успішного дорослого життя

Дуже часто серед батьків школярів виникають дискусії з приводу шкільної форми. Прихильники називають явні переваги — одягнені в шкільну форму діти відчувають свою причетність до навчального закладу, усвідомлюють себе членами одного колективу, форма нівелює різницю між матеріальними статками батьків, разом з тим, шкільна форма є ознакою престижності.
Діти — теж вибагливі модники. Крім того, для них важливе поєднання зручності і краси в одязі. Батьки ж звісно хочуть, щоб їхні діти носили якісні, міцні і надійні речі, які не шкодять здоров’ю та ще й за доступною ціною.
Сьогодні в актовій залі НВО №25 відбулася презентація шкільної форми.
Спіднички різної довжини, декоровані бантом чи поясом, що яскраво вирізняються на тлі звичного шкільного одягу. У такому одязі кожна дівчинка виглядатиме, як справжня леді. Великому вибору моделей позаздрять навіть матусі.
 

 
 Одяг для школи потребує особливої уваги, адже під час навчального процесу дітей ніщо не повинно відволікати — ні спинка піджака, що тягне, ні короткі рукава, ні подразнення шкіри від неякісного матеріалу.


  Лише коли дитині комфортно, вона може повністю зосердитись на навчанні.
Сучасні дизайнери не вважають, що шкільна форма має бути одноманітною, адже навіть у школі дитина повинна виглядати вишукано, стильно, сучасно, одяг має виражати її індивідуальність. Брючні костюми, сарафани, спіднички, блузи, сорочки, сукні, жакети, різні комплекти — ось де може розгулятися фантазія.
 Шкільна форма — перший діловий одяг дитини, презентація себе як особистості.
 Щоб вдало обрати шкільну форму для хлопчика, перш за все, варто прислухатися до його вподобань. Існує думка, що хлопці менш вибагливі в одязі. Це не завжди відповідає дійсності, адже маленькі джентельмени теж прануть справити враження на оточуючих, заслужити авторитет серед однокласників.

Щоб урізноманітнити гардероб школярки, можна обрати і брюки — завужені до низу, широкі, з низькою або високою талією. Матеріали, з яких виготовлено одяг, не дозволяють штанам м’ятися, зберігають форму, тому діти завжди виглядатимуть акуратно і доглянуто. Крій не сковує рухи, дозволяє почуватися вільно.
Шкільна форма доповнює інтелектуальне і фізичне виховання дитини, сприяє розвитку дбайливого ставлення до одягу. Чепурний вигляд зробить прихильними вчителів і однолітків, адже імідж формується з дитинства.
Вишуканий шкільний одяг — важливий крок до успішного дорослого життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар