пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Маленькі громадяни своєї держави

Всі громадяни, незалежно від походження, кольору шкіри, національності, статі, мови, є рівними у своїх правах. Обов’язок кожної держави полягає у піклуванні про своїх маленьких громадян. Кожна особа від народження може мати паспорт для виїзду за кордон (хто з вас має такий?)
Що таке паспорт?
Паспорт є документом, що підтверджує громадянство та визначає приналежність особи до держави. В Україні є два види паспортів - ID-картка, яку ви отримаєте коли вам виповниться 14 років, та закордонний для подорожей (може мати кожен с вас). Всі українські паспорти надійно захищені від підроблення і є кращими за якістю, аніж паспорти багатьох країн світу. Такі документи вироблено в Україні.
Цільова аудиторія: батьки дітей 1 клас
Всі документи, які видаються в України тепер є біометричними
Сьогодні всі паспорти - і внутрішній ID-картка, і закордонний паспорт - мають електронний чіп із біометричними даними власника документу. Цей паспорт неможливо підробити, ним не зможе скористатися жодна інша особа. У майбутньому також буде розвиватися інфраструктура електронних сервісів, які дозволять суттєво спростити надання послуг громадянам, які мають біометричні документи.
Для подорожей за кордон дитина має мати паспорт
Всі документи, які видаються в України тепер є біометричними
Цільова аудиторія: діти та батьки 9-11 класи
Детальніше - за посиланням
Поспішати не потрібно: Обов'язкової заміни документів не передбачено

Немає коментарів:

Дописати коментар