четвер, 9 листопада 2017 р.

Співпраця школи з працівниками правоохоронних органів

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.
7 листопада до учнів НВО №25 завітали представники поліції міста Кропивницького. Під час зустрічі працівники поліції більш старших учнів ознайомили з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці та звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення.


Виховання у юних учасників дорожнього руху правил поведінки на дорозі – одне з головних завдань школи. Представник поліції  розповідала юним пішоходам-першокласникам про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, перевірила знання учнів Правил дорожнього руху для пішохода та велосипедиста.
 Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні представникам  служби за співпрацю та високий професіоналізм та сподівається на подальші зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар