середа, 10 травня 2023 р.

Номінація "Активні та творчі"

Сьогодні розпочинаємо навчання в ліцеї "Європейська освіта" разом з активними та творчими дітьми, учнями 4-Б класу Делістяновим Олександром та Шмідт Марією та їх учителем - Сойченко Анною Миколаївною.

Спільним захопленням для дітей є любов до малювання. Малювання допомагає дітям подолати негативні емоції, зняти напругу, розвиває фантазію та креативність.


Делістянов Олександр - наполегливий, активний, веселий, творчий та товариський хлопець, який полюбляє спорт та активний відпочинок. Саша займається у секції з таеквон-до, де вже отримав жовтий пояс та неодноразово здобував перемоги на змаганнях. 

А нещодавно ще й захопився малюванням та почав відвідувати шкільний гурток з малювання. Найулюбленіші шкільні предмети у хлопця - це математика та інформатика. У вільний час полюбляє кататися на велосипеді, майструвати з татом, грати у футбол та читати. 

У майбутньому Олександр мріє стати програмістом.



Шмідт Марія - відповідальна та самостійна, спокійна та сором'язлива дівчинка. Захоплюється вишивкою, шиттям. Більшість часу приділяє малюванню. Має також і інші вподобання  - катання на велосипеді, захоплюється грою в футбол. Мріє про поїздку до моря. Також серед захоплень є комп'ютерні ігри. Зокрема, гра  "Роблокс-студія".  Там Марія створює картинки  про тварин та одяг. 

Немає коментарів:

Дописати коментар