вівторок, 16 травня 2023 р.

Номінація "Знавці математики"

З чого починається математика? Здебільшого — із любові. Спочатку школяр виявляє симпатію до цієї шкільної дисципліни, тобто починає цікавитися нею, розуміти її, знати, використовувати. Ця симпатія народжується не сама по собі, багато в чому тут заслуга вчителя, що відкриває для школяра цікаві й непізнанні сторінки математики. Саме про таких учителів для своїх дітей мріють батьки, саме на них тримається сучасна школа.

Сьогодні розпочинаємо навчання в ліцеї "Європейська освіта" з учнями 3-В класу, які перемагають в номінації "Знавці математики" (вчитель - Отряжа Ніна Іванівна").


Колонтай Даниїл - впевнений в собі учень, старанний, відповідальний, працьовитий.  Улюблений предмет в школі - математика. Любить розв'язувати складні та логічні завдання. Даня поважає навколишніх та цінує дружбу. Він займається в спортивній секції "Карате". Бере участь у змаганнях, виборює призові місця.. Дуже допитливий.  Цікавиться енциклопедіями. Любить настільні та комп'ютерні ігри.




Токарь Михайло
- допитливий, розумний працелюбний, ввічливий, добрий учень. Для Михайла математика - це не складна наука, а захоплива подорож, яка з кожним днем приваблює все більше. Він також зумів розвинути  свої навички усного рахунку в школі «Соробан», тому з легкістю може порахувати результат будь-якого прикладу. Мишко цікавиться історією відомих авіаційних та корабельних катастроф, знає багато  про загибель Титаніка та  Британіка. Крім того, Міша захоплюється ІТ-технологіями та вчиться створювати комп‘ютерні ігри, а також має високі результати у вивченні англійської мови.



Касянчук Артем
- старанний, відповідальний, працьовитий, добрий, вихований, товариський. завжди прийде на допомогу, Артему подобається розв'язувати складні математичні задачі, логічні завдання. Він полюбляє проводити час з друзями, грати з м‘ячем, кататися на велосипеді та самокаті. Артем любить складати лего, грати в настільний футбол, шахи та інші розвивальні ігри. Допитливий учень майструє разом з татом в майстерні,  з  дідусем - їздить на тракторі та комбайні.





Немає коментарів:

Дописати коментар