неділя, 14 травня 2023 р.

Номінація "Маленькі зірочки"

Сьогодні розпочинаємо навчання з учнями 1-Г класу, переможцями номінації "Маленькі зірочки" -  Вороною Іваном, Слободян Софією та їх учителем - Мельник Тетяною Олександрівною.

Діти навчаються в ліцеї "Європейська освіта" за програмою "Інтелект України"




Ворона Іван

Активний, творчий, веселий, товариський хлопчик, який полюбляє активний відпочинок та обожнює подорожувати. Захоплюється технікою та автомобілями. Знає всі марки авто. У вільний час із задоволенням катається на велосипеді та майструє. 

Попри свій вік, вже захопився кулінарією. Полюбляє разом з мамою випікати всілякі смаколики. Мріє полетіти   в космос та прокататись на  Lamborghini Aventador.




Слободян Софія

Для своїх батьків Софійка - справжня маленька Зірочка. Вони з любов'ю та ніжністю так розповідають про свою донечку: "Господь нагородив Софійку всіма талантами, якими тільки може володіти дівчинка, а ми – батьки, лише допомагаємо відкривати їх! Ми пишаємося своєю донечкою! Варто не лише брати до прикладу виховання комунікабельної та активної життєвої позиції дитини, а й здійснювати її бажання! Софія полюбляє: співати, танцювати, в‘язати та готувати їсти, а також займається в арт студії за напрямком «живопис»

Але найбільшим захопленням є - навколишнє середовище: любов до тварин та природи! Тому і має багато домашніх улюбленців! А ще є хобі - це риболовля з татом та дідусем. Також зацікавлена подорожами! Її улюблена передача «Навколо світу з Дмитром Комаровим»


Немає коментарів:

Дописати коментар