понеділок, 3 лютого 2014 р.

Організація харчування дітей

     
        Харчування учнів школи здійснюється в шкільній їдальні, яка розрахована на 300 посадочних місць. Безкоштовне одноразове гаряче харчування, за рахунок державного бюджету, організоване для всіх  учнів 1-4 класів ( 446 учнів) та дітей з малозабезпечених сімей, дітй-сиріт, дітей, що знаходяться під опіко та дітей, батьки яких були учасниками ЧАЕС (16 учнів).
       Вартість харчування для учнів 1-4 класів становить 3 грн. Для учнів-вихованців ГПД організоване гаряче харчування за кошти батьків. Вартість такого харчування (обід) становить 6 грн.
 З метою поліпшення харчування в школі проводиться організаційна робота щодо максимального охоплення учнів гарячим харчуванням, як на початку року так і впродовж його. На початку навчального року видається наказ «Про організацію харчування учнів», в якому визначено контингент учнів, яких звільнено від оплати за харчування, особи, відповідальні за організацію харчування, затверджуються графіки харчування, призначаються чергові вчителі по їдальні під час обідів.
           Перспективне меню узгоджується із міською СЕС, постійно ведеться контроль за якістю продуктів та готових блюд, за веденням усіх необхідних журналів та дотриманням меню. Норми харчування та його порядок відповідають вимогам, встановленим Кабміном України. Шкільна їдальня функціонує з дотриманням санітарно-гігієнічних норм про що свідчить відсутність приписів міської СЕС.
           Харчоблок забезпечений всім необхідним технічним  обладнанням, необхідною кількістю посуду, миючих та дезінфікуючих засобів.

Немає коментарів:

Дописати коментар