пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Останній дзвінок

27 травня 2016 року у нашому навчальному закладі продзвенів останній дзвінок, сповістивши 1094 школярів НВО №25 про закінчення навчального року. Для одинадцятикласників останній дзвінок прозвучав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя.
Учні, вчителі, батьки заполонили сьогодні шкільне подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.
Директор школи Матяшова Л.П. подякувала всім вчителям за їх нелегку роботу, привітала учнів із закінченням навчального року та висловила найкращі сподівання щодо світлого та мирного майбутнього нинішніх випускників. 
По завершенню урочистостей, для батьків випускників та педагогів закладу був проведений останній шкільний урок, під час якого вже колишні учні згадували всі одинадцять років, проведених у стінах рідної школи та востаннє прислухалися до мудрих слів своїх класних наставників. Вже післязавтра пройдуть випускні вечори: сьогоднішні випускники попрощаються з дитинством і з надією та вірою у світле майбутнє зроблять свій перший крок у доросле життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар