пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Олімпійський День у таборі

Сьогодні в НВО №25 було проведено Олімпійський день. Звідки ж почався цей рух, які чекають перспективи нашу націю? З такими питаннями познайомила учнів голова МО вчителів фізичної культури Фабрицька О.О.

Україна святкує Олімпійський день з 2006 року - і кожного разу він по-справжньому особливий. Цього ж року він завітає до усіх регіонів країни яскравим сімейним святом.

Тема Олімпійського дня: «Швидше – вище – сильніше до спортивних висот»
Мета: Дати загальні відомості про започаткування Олімпійських ігор. Ознайомити з олімпійською символікою. Розвивати силу, рухливість, спритність. Виховувати любов до спорту, повагу до олімпійських зірок.
Обладнання: Олімпійська символіка, спортивний інвентар.

В програмі проведення:
  • Цьогорічний Олімпійський день розпочався зі справжньої олімпійської зарядки, яку підготувала і провела вчитель фізичної культури НВО №25 Фабрицька О.О. Девіз розминки: "Олімпійський день починається з тебе!"
  • Змагання на визначення найспритнішого таборянина (біг на 30 м). Головний суддя - Фабрицька О.О. Девіз змагань: "Рухайся більше – проживеш довше"
    • Дружній футбольний матч між учнями 3-х та 4-х класів. Головний суддя - Макідонський О.Б. Девіз гри: "Хто спортом займається, той сили набирається". 

    Немає коментарів:

    Дописати коментар