вівторок, 12 вересня 2017 р.

"Здоров"я дитини - багатство країни"

Сьогодні на веселу та незвичайну програму до фізкультурної зали НВО №25 зійшлося 4 команди учнів 2-х класів, команди учнів 3-х класів та безліч маленьких уболівальників. 
Сценарій естафетних змагань досвідчені шкільні учителі Фабрицька О.О. та Макідонський О.Б. склали так, що кмітливість, силу, спритність, волю до перемоги могли продемонструвати як дівчатка, так і хлопчики. Усі переконалися, що зі спортом дружні усі, хто має швидкі ноги та спритні руки. 
Веселі змагання розпочалися з невеличкої розминки. Відтак почергово на старт виходили команди, вони змагалися з найрізноманітніших конкурсів, оголосили навіть спортивну вікторину.
Оплесків, сміху, вигуків було вдосталь.
Усі були нагороджені призами, грамотами та подяками – "усними" в тому числі. Перемогу в даних змаганнях вибороли учні 2-Б класу (класний керівник - Повшебна І.С.), на ІІ місці - учні 2-В класу (класний керівник - Даниленко Н.В.), на ІІІ місці - учні - 2-Г класу (класний керівник - Мельник М.Я), на ІV - учні 2-А класу (класний керівник - Отряжа Н.І.).
Віриться, що ці запальні та азартні старти подарували здоров‘я, енергію, піднесення, наснагу як дітям, так і їх вчителям. Окрема вдячність юним глядачам, які голосними окриками та оплесками підтримували своїх ровесників. 

Немає коментарів:

Дописати коментар