неділю, 3 березня 2019 р.

Крок за кроком до Нової демократичної української школи


     21-22 лютого 2019 року в місті Києві відбувся навчально-практичний тренінг, організований Всеукраїнським фондом «Крок за кроком», що у 2019 році реалізує проект «Розвиток громадянської компетентності учнів Нової української школи: перший цикл початкової школи». Він є продовженням проекту «Просування громадянської освіти у початковій школі в контексті нових освітніх стандартів» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. 
Метою тренінгу було представлення розроблених проектом навчально-методичних матеріалів для педагогів, батьків та учнів перших та других класів з формування громадянської компетентності учнів Нової української школи.
     У заході взяла участь Левшун Ада Миколаївна, заступник директора з НВР НВО №25. Захід видався напрочуд насиченим, цікавим, динамічним та емоційним. Цікаві матеріали для початкової школи, ефективні методи і прийоми роботи, постійна зміна форм і видів діяльності, практична спрямованість забезпечили високу якість і результативність тренінгової роботи, незабутні емоції учасників.

Немає коментарів:

Дописати коментар