вівторок, 28 червня 2022 р.

15 звичок щасливих учителів

Пропонований перелік – це зовсім не універсальний рецепт загального вчительського щастя.

Ні, в ньому я лише хочу пролити світло на кілька корисних звичок, які можуть змінити ваше життя на краще. Адже наше щастя дуже багато в чому залежить саме від наших дій. Наукові дослідження доводять, що ми можемо якщо не стати щасливими, то неабияк наблизитися на щастя, просто трішки змінивши наші щоденні звички. А вже звички за нас змінять і все інше.
Ознайомтеся і порахуйте, скільки «щасливих» звичок маєте ви. За бажанням, можете поділитися результатами. 💛 1. Щасливі вчителі йдуть на роботу з радістю, а з роботи - з гордістю! 💛 2. Щасливі вчителі вірять у своїх учнів. 💛 3. Щасливі вчителі тримають певні години позашкільними, вміють обирати час для себе. 💛 4. Щасливі вчителі не приймають ані успіх, ані помилки занадто близько до серця. 💛 5. Щасливі вчителі не соромляться просити й приймати допомогу.
💛 6. Щасливі вчителі знаходять час на саморозвиток. 💛 7. Щасливі вчителі усміхаються. 💛 8. Щасливі вчителі уникають негативних розмов. 💛 9. Щасливі вчителі не надто переймаються тим, що думають про них інші. 💛 10. Щасливі вчителі вміють, коли потрібно, сказати "ні". 💛 11. Щасливі вчителі живуть теперішнім. 💛 12. Щасливі вчителі турбуються про своє здоров'я.
💛 13. Щасливі вчителі мають довгий та якісний сон. 💛 14. Щасливі вчителі вдячні всім, з ким співпрацюють і кого навчають. 💛 15. Щасливі вчителі живуть дійсно тим життям, яким хочуть. Гарного настрою і відчуття щастя!

Немає коментарів:

Дописати коментар