середу, 9 травня 2018 р.

Діти відтворюють власний мікрокосмос з LEGO

Всі вчителі знають, якими активними та непосидючими можуть бути діти, і наскільки важко всадити їх за парти. Діти прагнуть руху, активних дій, мають надзвичайно багато енергії. Вони бажають рухатися, гратися, випробувати та дослідити оточуючий світ, доторкнутися, відчути та самостійно зрозуміти як працюють різні речі. Саме тому гра в LEGO ефективно сприяє розвиткові дітей, і LEGO DUPLO є саме тим, найкращим вибором для наймолодших учнів.
Вчитель 4-Б класу Онищенко В.О. переконана, що саме конструктор LEGO дає змогу вільно творити світ, розкривати свій характер, будувати життя. То в чому причина такої популярності конструкторів LEGO?  
Все дуже просто. Коли діти граються, вони відтворюють власний мікрокосмос, що у мініатюрі повторює світ дорослих. Діти прагнуть досліджувати та будувати цей маленький світ. І коли батьки купують дітям звичайні готові іграшки, то тим самим вони відбирають у них можливість творити та фантазувати. Діти перетворюються на звичайних споживачів, їм не потрібно нічого відтворювати. 

Немає коментарів:

Дописати коментар