суботу, 22 жовтня 2016 р.

Осінь, осінь, листя пожовтіло...

21 жовтня в рамках діяльності з благоустрою організувалися для прибирання пришкільної території вчителі НВО №25.
 Бадьорі та усміхнені, вони одразу стали до роботи. Разом робота, звичайно, йде швидше. 
Всі вчителі розуміють, що за чистотою на території закладу треба стежити, як за своєю домівкою. Тож цього дня відклали усі свої справи і долучилися до колективного прибирання.
  Присвятити годинку свого особистого часу на приведення території школи до ладу зовсім не важко, говорять вчителі початкових класів. Тим паче, коли до роботи підходити гуртом. Одні – підмітають, інші згрібать листя дерев, вантажать його для вивезення.
  Вчителі закладу своїм учням особистим прикладом доводять: подібні заходи мають об’єднувати всіх навколо однієї мети – піклування про довкілля та підтримання навколишнього середовища у належному стані.
  Після прибирання, переконані педагоги, територія навчального закладу виблискуватиме чистотою. І в силах кожного, щоб вона залишалася такою і надалі.
  У нас на пришкільному подвір’ї завжди чисто – смітять тільки дерева восени, коли листя опадає, – жартує вчитель початкових класів Мельник Тетяна Олександрівна. Вона долучилася до загального прибирання у свій День народження. Привітаємо її з особистим святом та побажаємо подальшого оптимізму, родинного затишку і благополуччя.

Немає коментарів:

Дописати коментар