неділю, 18 червня 2017 р.

Другий тиждень таборят 1-В класу

ІІ тиждень для таборят 1-В класу був цікавим та насиченим: різні конкурси, вікторини, години образотворчого мистецтва, спілкування зі шкільним психологом та захоплюючі подорожі і екскурсії.


14.06.2017р. учні 1-В класу із задоволенням відвідали пожежну частину. 

Під час екскурсії, у цікавій, доступній для першокласників формі, проводилась пізнавальна бесіда про дії під час пожежі, про правила безпечної поведінки з вогнем, газовими та електричними приладами, сірниками; розширили уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж; ознайомились з рятувальною технікою та її спорядженням.
 Учні мали можливість поміряти і одягнути на себе каски пожежників-рятівників 
і відчути себе справжніми вогнеборцями. 
 Екскурсія була захоплюючою, веселою, сподобалась та запам’яталась надовго. 
 15.06.2017р. було організовано екскурсію у кінологічний центр при ГУНП в Кіровоградській області. У центрі дітвора ознайомилась з роботою поліцейських-кінологів; мали можливість оглянути тренувальні майданчики для собак. 
Учні ознайомилися з роботою службових собак, дізналися, що вони разом із воїнами несуть службу у зоні АТО. Школярам показали як собаки професійно виконують команди, долають смугу перешкод. охороняють територію, затримують умовних злочинців, знаходять зброю та вибухонебезпечні предмети. Дітям дуже припали до душі вівчарки та лабрадор, які показали свою майстерність та досвід. Учні отримали задоволення від побаченого дійства, а ще мали змогу сфотогрофуватися та погратися з чотирилапими друзями. Дехто з хлопців виявили бажання, коли підростуть, обов’язково прийти на службу.
 16.06.2017р. відбулася екскурсія „В гостях у конячок” до кінно-спортивного комплексу „Княжий двір”. Під час екскурсії діти відвідали стайню, ознайомилися з породами коней.
 Таборята прийшли не з порожніми руками, а принесли гостинці. 
 За що коні віддячили дітей веселим катанням на фаетоні та верхи,
 а також масою позитивних емоцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар