середу, 22 лютого 2023 р.

Проєкт «Розпочни навчання разом зі мною»

 ...Дитина має бути не тільки учнем, а передусім людиною з різноманітними інтересами, запитами, прагненнями. В.Сухомлинський

Школа – це світла дитяча країна, у якій діти навчаються, ростуть, мудрішають, розвиваються. Кожна дитина прагне, щоб її помітили, відзначили як успішну, прагне заявити про себе світові. І тому завдання педагогічного колективу ліцею «Європейська освіта», дбайливо ростити нові таланти, розпочинаючи з молодшого шкільного віку. 

Саме тому ми вирішили започаткувати в нашому закладі проєкт «Розпочни навчання разом зі мною» - кожного ранку, одному з учнів школи, який проявив себе у певній сфері чи має певні здобутки, надається право розпочати навчальний процес у всій школі  – о 08.00 дати перший дзвінок на уроки. Актуальність проєкту полягає у тому, що через добір різноманітних способів демонстрування себе як особистості творчої, неповторної, дитина навчиться представляти свій талант, свої здобутки.

На фото - перша учасниця. Це Іринка, учениця  1-А класу, яка під час довготривалої повітряної тривоги не злякалась, не розплакалась, а самовіддано та натхненно заспівала у сховищі сольно "Ой у лузі червона калина". Всі діти підтримали її. Пишаємось. 

Немає коментарів:

Дописати коментар