вівторок, 8 листопада 2016 р.

Змагання-квест "Козаки-розвідники"

В суботу, 6 листопада 2016 року, вихованці молодшої групи  гуртка патріотичного виховання «Джура» (керівник Онищенко Євген) взяли участь у змаганнях-квесті «Козаки-розвідники».

Легенда та умови  квесту
Прийшло секретне  повідомлення зі штабу козацтва про захоплення у полон  козаків-українців під час «іноземного вторгнення», які утримуються в ворожих загонах у різних місцях, що умовно розташовані на території школи. Головнокомандувач штабу видав наказ: «Знайти ворожі загони та звільнити полонених козаків». 

Розташування ворожих загонів з’ясовано попередньою розвідкою та позначено на секретній карті відповідними знаками. Кожен учасник квесту перед стартом отримав секретну карту та лист. Врятувати з полону козака можливо давши правильну відповідь на питання про історію козацтва.


Ворожі загони на місцевості мають вигляд  альбомних аркушів з підписаними номером і запитанням. Учасники квесту за допомогою карти знаходять на місцевості контрольні пункти (ворожі загони), переписують літери позначені на них і дають відповідь на поставлені питання, записуючи їх у секретні листи. Перемагає той, хто швидше за інших знайде всі контрольні пункти (ворожі загони) і правильно відповість на питання. В разі неправильної відповіді до загального часу додається штрафний час (1хв. за кожну неправильну відповідь).

Результати квесту
Хлопці
І місце – Веремій Володимир (контрольний час – 12 хв.)
ІІ місце – Горєв Микола,  Колєчкін Кирило (контрольний час –14 хв.)
ІІІ місце – Стегній Артур, Рявкін Богдан (контрольний час – 15 хв.)
Дівчата
І місце – Соменко Катя (контрольний час – 14 хв.)
ІІ місце – Шерстньова Ліза (контрольний час – 15 хв.)
ІІІ місце – Козир Уляна (контрольний час – 16 хв.)




Переможці та учасники квесту були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Немає коментарів:

Дописати коментар