неділю, 11 березня 2018 р.

100 днів шкільного життя

 1 вересня – величний день у житті кожної дитини нашої великої дружної шкільної родини. Цей день буває у житті кожної людини. Але буває лише один-єдиний раз у житті. День, коли дитина вперше переступає поріг школи, відкриває своїми маленькими ручками двері у широкий світ науки, потрапляє у нову незнану їй доти Країну Знань. І, мабуть, тому той день 1 вересня був у нас таким хвилюючим, незвичним. 
Переглянути презентацію
А ось минуло вже цілих 100 днів шкільного життя першокласників. Перші 100 днів нового, важкого, напруженого шкільного життя. Уже цілих 100 днів наші першачки  - школярі. В цей день учні 1-Г класу разом весело і завзято відсвяткувати свої перші іменини – 100 днів у школі. 
Класний керівник 1-Г класу Прокопенко Галина Миколаївна провела дуже цікаве, пізнавальне свято, під час якого учні поринули у світ казки.  Після ста днів настає сто перший і навчання у школі для першачків продовжується. Всі мають одне завдання – навчити дитину, виховати її, щоб стала вона справжньою Людиною з великої літери. І такі заходи як «100 днів у школі» один із багатьох кроків до досягнення цієї благородної мети. 

Немає коментарів:

Дописати коментар