суботу, 31 березня 2018 р.

Тренінгові заняття з учителями (І очна сесія)

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власні судження та бути відповідальними громадянами.
На базі НВО №25 м. Кропивницького відбуваються тренінгові заняття (І настановна та ІІ очні сесії) вчителів початкових класів, які у 2018/2019 н.р. навчатимуть учнів 1-х класів Новоархангельського, Новомиргородського, Маловисківського, Кіровоградського, Голованівського, Гайворонського, Благовіщенського, Добровеличківського, Вільшанського, Новоукраїнського районів, Великосеверинівської, Катеринівської, Первозванівської, Соколівської, Маловисківської, Помічнянської, Тишківської ОТГ, м. Малої Виски, м. Новоукраїнки, м. Кропивницького.
Навчання вчителів відбувається у формі семінарів-тренінгів, які проводять педагоги, що є тренерами освітнього проекту "Нова українська школа": Кондратова В.В. (координатор проекту), Тіхонова Н.Г., Чернецька О.Г., Сергієнко М.С., Тимофєєва І.В., Левшун А.М. та педагоги-практики, що пілотують новий Державний стандарт в НВО №25 Журавльова Л.М., Прокопенко Г.М.
Учасники семінарів-тренінгів знайомляться з концептуальними засадами Нової української школи, чинниками якісної початкової освіти, новими професійними ролями і завданнями сучасного вчителя, основними підходами в освітньому процесі НУШ (компетентнісний, особистісно-зорієнтований, інтегрований, діяльнісний), практикою проведення ранкових зустрічей, організацією освітнього середовища в Новій українській школі у відповідності до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та ін.  Переглянути фото

1 коментар: