суботу, 24 березня 2018 р.

Створення освітнього середовища в НВО №25

Нове освітнє середовище – це сучасний простір, сукупність умов, засобів і технологій для комфортного навчання учнів, учителів і самих батьків. 
Ознайомитись детальніше

Орієнтовні Центри НУШ
§Комунікативний. Центр для обговорення вивченого, для заведення нових знайомств, для запитань - відповідей, а також рефлексій. Тут знаходяться матеріали для вивчення конкретної теми (готові або саморобні ігри для читання, додаткове приладдя для письма, словники, картки зі словами тощо). 
§Математичний. Цей центр призначений для розвитку математичного та логічного мислення молодших школярів. У ньому зібрано матеріали для лічби (пластикові іграшки, кубики різних розмірів, фабричні або саморобні предмети для лічби), пазли, доміно, лінійки, терези, танграм, математичний планшет та інші засоби для вимірювання, ігри.
§Відкриттів. Цей центр для всіх тих речей, які розпалюють уяву дитини. Може включати в себе – мистецькі і крафтові матеріали, диктофон, фотоапарат, магнітофон, настільні ігри, пазли, веселі книги та журнали. 
§ Новин. Центр Новин допоможе управляти своїм класним календарем, запланованими завданнями і проектами, загальношкільними заходами, святами, урочистостями. 
§ Матеріалів. Центр включає в себе: олівці, ручки, маркери, точила, степлери, ножиці, папір, клей, стрічки, скріпки, тканину, паперові рушники, дезінфікуючий засіб для рук й інші інструменти).
§Центр Учителя. Це професійний простір, де вчитель планує, оцінює, аналізує дані та завершує свою працю. Він може використовувати цей простір для проведення розмов тет-а-тет зі своїми учнями. 
§Центр Тиші. Ділити простір класу з-понад двадцятьма (а то й більше) дітьми не завжди легко. Запасний стіл і стільці, пазловий килимок, пуфи для відпочинку, мольберт, навушники можуть бути використані для Центру Тиші.

Немає коментарів:

Дописати коментар