На фото - учні 1-А класу (вчитель - Журавльова Л.М.)
Орієнтовні дослідницькі / проблемні запитання:
● Навіщо ми їмо?
● Як визначити корисну і шкідливу їжу?
● Як поводитись за столом під час споживання їжі?
Завдання двадцять сьомого тижня:
1. Формувати позитивне ставлення до власного здоров’я та прагнення правильно
харчуватися для збереження і зміцнення здоров’я.
2. Дати уявлення про те, які корисні поживні речовини містяться у різних
продуктах.
3. Формувати розуміння ролі різноманітного харчування.
4. Формувати навички дослідницької діяльності, узагальнювати набуті знання та
використовувати їх у повсякденному житті.
5. Навчити спостерігати, як органи чуття задіяні у процесі харчування та
травлення.
6. Допомогти дітям усвідомити вплив емоційної атмосфери на засвоєння їжі.
7. Навчати висловлювати свою думку, активно слухати в умовах усного
спілкування, взаємодіяти з однокласниками.
Очікувані результати двадцять сьомого тижня:
На кінець тижня учні знатимуть:
● важливість їжі для організму людини;
● користь і шкоду від продуктів харчування;
● що їжа не лише задовольняє потреби організму людини, але й має викликати
насолоду, бути естетичною на вигляд;
● правила здорового харчування;
та вмітимуть:
● пояснювати, що їжа має бути не лише смачною, а й корисною;
● обирати корисні продукти;
● сервірувати стіл;
● готувати дрібні здорові перекуски;
● дотримуватися безпечних прийомів праці;
● уважно слухати один одного в умовах безпосереднього спілкування.
Немає коментарів:
Дописати коментар