неділю, 1 квітня 2018 р.

Птахи співають українською

Одним із пріоритетних напрямків діяльності НУШ є розвиток навичок дітей діяти в команді, вміти спілкуватися та знаходити спільну мову з людьми різного віку, бути толерантним до товаришів та оточуючого середовища. Для цього вчителі пілотних класів активно залучають до співпраці батьків, дітей старших класів.
Цього разу, з нагоди проведення міжнародного дня птахів, класним керівником 1-А класу Журавльовою Л.М. були залучені учні 5-г класу (випускники педагога минулого року), які роповідали першокласникам про зимуючих та перелітніх птахів, грали з ними в тематичні ігри, від чого обидві категорії учасників дійства отримували незабутні враження.
Міжнародний день птахів проходить щорічно в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» і відзначається 1 квітня. Цей день знаменує прихід справжньої весни, адже птахи повертаються із зимівель. 
Чи ви прислухалися, якою мовою тьохкає соловейко, а якою мовою курликають журавлі?.. Цю пташину мову добре вивчив відомий український поет Богдан Стельмах. І навіть написав про це чудові вірші, які обов'язково сподобаються дітям молодшого віку "Птахи співають українською".

Немає коментарів:

Дописати коментар