понеділок, 20 березня 2023 р.

20 Березня - Міжнародний день щастя

20 березня у світі святкують День щастя – почуття, без якого неможливо уявити свого життя. Бути щасливим — мрія кожного. Усі прагнуть перебувати у цьому дивовижному стані всебічного задоволення.
Рецепт щастя – індивідуальний. Те, що одного радує, в іншого може викликати зовсім іншу реакцію. Багато в чому відчуття щастя залежить від внутрішніх відчуттів людини, від її вміння задовольнятися тим, що вона має. Іноді, стверджуючи, що вона нещаслива, людина не усвідомлює всієї цінності вже отриманих дарів, таких як міцне здоров’я, родина чи друзі. Адже для когось це може бути неосяжною мрією.

Сердюк Міра, учениця 2-Б класу разом зі своїм учителем Людмилою Михайлівною, щиро бажають всім і кожному бути щасливим, отримувати від життя лише позитивні емоції, радіти навіть дрібницям, насолоджуватися кожним прожитим днем!
Міра - унікальне ім'я, яке дало змогу учениці перемогти в номінації "Одна з тисячі". Міра – це слов'янське ім'я. Спільнокореневі слова – "світ", "мирна". У переносному значенні – злагода і лад. А японці впевнені, що Міра – це їхнє національне жіноче ім'я, значення якого перекладається з мови самураїв як "скарб".

Немає коментарів:

Дописати коментар