середу, 15 березня 2023 р.

Розпочинаємо навчання разом з першокласниками з унікальними іменами

Сьогодні навчання в ліцеї "Європейська освіта" розпочалося разом з учнями 1-А класу, що мають унікальні імена - Радмір та Ренат.

Проєкт "Розпочни навчання разом зі мною" вже місяць впевнено крокує коридорами та класними кімнатами нашого закладу.

Щоранку унікальні діти разом зі своїми вчителями дають перший дзвоник, сповіщаючи всіх про початок уроків.

Другий тиждень дзвоник дають діти, які є переможцями номінації "Один із тисячі"

Радмір – досить рідкісне ім'я: за все своє життя можна так і не обзавестися знайомим, який його носить. В ліцеї "Європейська освіта" хлопчина з таким іменем навчається з 1 вересня 2022 року. Це учень 1-А класу Єрещенко Радмір. 

Значення імені Радмір - той, хто "переживає за мир" або "радіє світу". Вчителька Радміра - Валентина Олександрівна, характеризує Радміра, як лагідного, сонячного, спокійного хлопчика, дуже діяльнісного учня, що виявляє  активний інтерес до життя. Саме його чарівність і життєрадісність змушують оточуючих людей симпатизувати Радміру та не помічати дрібних недоліків.

Ім’я Ренат - латинського походження, перекладається як «той, що несе в собі велику силу духу". Бардіж Ренат теж навчається в 1-А класі, він - цілеспрямований, відкритий, з гарним почуттям гумору та впевнений у собі учень. Хлопчик працьовитий і намагається добре вчитися.
У батьків рідко виникають проблеми з його вихованням або поведінкою. Завдяки своїй наполегливості Ренат є лідером серед хлопчаків свого класу, хоча насправді може бути сором’язливим. Ренат вміє розташувати до себе навіть малознайомих людей, і в нього велике коло друзів.


Немає коментарів:

Дописати коментар