понеділок, 22 травня 2023 р.

Номінація "Юні патріоти - майбутнє України"

Сьогодні розпочинаємо навчання в ліцеї "Європейська освіта" з учнями 3-Г класу Іщенком Максимом та Стожуком Микитою, що навчаються за програмою "Інтелект України" (вчитель - Даниленко Наталія Валеріївна).








Іщенко Максим
Сучасний та енергійний хлопець, швидко освоює нове, будь то компʼютерні ігри чи посадка овочів на домашньому городі. Максу під силу будь-яка справа! Допитливий та розумний, любить читати книги, зокрема фантастику. Зібрав власну колекцію книг вдома.
Креативності хлопцю не позичати. Справжній подив рідних викликають життєві рішення Макса, незвичайний погляд на розв'язання проблем, творчі фото й малюнки. Навіть мріяв заснувати власне видавництво!
Дуже любить домашніх тварин. Вдома завжди чекають троє улюбленців, собака Іві та двоє котів Джейк та Фін.
Попри юний вік, уже визначив свої цілі на майбутнє, а саме - хоче стати президентом України! А для цього треба вміти публічно виступати, тож наразі вивчає театральну справу в студії «Маска» обласного ЦДЮТ.





Макс знає точно, що продовжить жити й працювати в Україні, адже хто як не ми, маємо відбудовувати нашу нову вільну країну.


Стожук Микита
Микита, Нікіта, Некіт - всі називають його по-різному - друзі, рідні, але від цього він не змінюється Це дуже активна дитина, якій все цікаво навкруги.Завжди прийде на допомогу, відповідальний, дружелюбний та добрий.
Коли прийшла до нас війна - він захотів стати військовим. Хоче миру на нашій землі та вигнати всіх окупантів)
Дуже любить тварин, займається карате, та має великий інтерес до приготування їжі. Завжди допомагає мамі в цьому.






Немає коментарів:

Дописати коментар