вівторок, 23 травня 2023 р.

Номінація "Активні та креативні"

Розпочинаємо навчання в ліцеї "Європейська освіта" з ученицями 1-Г класу Хижняк Анастасією, Чухрай Ксенією та їх учителем - Мельник Тетяною Олександрівною.

Кожна дитина неповторна особистість!





Хижняк Анастасія - креативна, наполеглива, працьовита, приязна та життєрадісна дівчинка. Ще з дитинства, було зрозуміло що Настя не любить сидіти на місці, а навпаки -  бути в русі, мандрувати, пізнавати світ. Тому хобі - це спорт: їзда на велосипеді, роликах, самокаті; різного виду танці, гімнастика. 

Її захоплення -  це все робити своїми руками, будь то навіть подарунки для своїх рідних: різні аплікації, ліплення, малюнки, готування смаколиків. Особлива любов - це різні тваринки, починаючи від хом'яків та кроликів - до тритонів та черепах; подобається відвідувати різні виставки з екзотичних тварин. У школі подобаються всі предмети, особливо - англійська мова та математика.





Чухрай Ксенія
- вихована, скромна,  чуйна, старанна учениця. Має різнобічні захоплення. Творча особистість, відвідує студію пісочної анімації,  хореографічний ансамбль "Веселка", є учасником вокального колективу "Смайл". Хобі - малювання і гра на синтезаторі. Обожнює квіти і тварин, опікується двома морськими свинками. Товариська і доброзичлива, завжди готова прийти на допомогу.


Немає коментарів:

Дописати коментар