четвер, 25 травня 2023 р.

Номінація "Маленькі сонечка"

Сьогодні розпочинаємо навчання в ліцеї "Європейська освіта" з учнями 2-Б класу Сітніковим Андрієм, Платоновою Тетяною та їх учителем - Журавльовою Людмилою Михайлівною.









Знайомтесь, це Сітніков Андрій. Він, як маленьке сонечко, сяє усмішкою в своєму класі. Має багато друзів і завжди готовий прийти на допомогу своїм однокласникам. Старанно вчиться, тому що мріє стати хіміком, щоб винайти еліксир безсмертя!

Андрійко дуже любить книги та розвивальні дитячі журнали і тому з превеликим задоволенням у вільний час відвідує міську дитячу бібліотеку. 
Полюбляє настільні ігри, різні цікавинки у світі IT- технологій, але й не забуває про улюблений велосипед та м’яч. Обожнює подорожі, знайомство з усім таємним та невідомим.




Якщо тато та мама займаються домашніми клопотами, Андрій завжди охоче долучається до справи, щоб потім всією сім’єю весело провести вільний час. Він дуже уважний до дрібничок та полюбляє робити компліменти.
Обожнює свою вчительку і тому кожного ранку з радістю та натхненням біжить у рідні стіни своєї школи. Мріє жити в вільній, незалежній Україні та розвивати її на міжнародному рівні.

Платонова Тетяна,
учениця 2 - Б класу, народилася у Донецькій області в місті Маріуполь у 2015 році. Через те, що у місті було не завжди спокійно, у 2016 році переїхала до смт Мангуш, але через війну,  яка почалася 24.02.2022, у квітні  була вимушена переїхати до Кіровоградської області. Завдяки підтримці вчителя початкових класів,  Тетяна змогла продовжити навчання у школі і їй не довелося йти знов у перший клас. Тетяні дуже подобається ходити до школи. У школі завжди старається бути уважною та старанно виконувати всі завдання. Їй дуже подобається навчатися разом зі своїми однокласниками та спілкуватися з вчителями. Окрім школи вона відвідує музичну школу, де навчається грати на фортепіано. Також їй подобається вирощувати квіти та доглядати за домашніми тваринами. Тому вдома на неї чекає домашній улюбленець морська свинка на ім'я Баффі, з якою вона грається у вільний час. Але не зважаючи на те, що в неї з'явилися нові друзі, домашній улюбленець, вона більш за все мріє, щоб закінчилася війна, і наше місто було звільнено, щоб можна було повернутися додому і побачити своїх рідних, та своїх тваринок, які залишилися там.

Немає коментарів:

Дописати коментар