четвер, 13 квітня 2023 р.

Номінація "Магія числа 13"

Багато людей при згадці про число 13 починають згадувати п'ятницю 13-го та все, що з нею пов'язане. А що каже про цифру 13 нумерологія? 

Насамперед - це не цифра, а число. Важливо, що тринадцять у нумерології – знак сильного космічного ресурсу. Протистояти цій цифрі неможливо, вона сповнена силою любові та нестримності одночасно.

Для Михайла Даниленка, учня 4-Г класу ліцею "Європейська освіта" це число стало справжнім символом. Насамперед, його дата народження - 13 червня 2013 року о 13:00. А ще, мама Михайлика - Наталія Валеріївна, також народилася 13-го. Тому, число 13 для родини Даниленків є улюбленим.

Насправді - народжені під числом 13, особливо відзначені долею. Їх постійні можливості:

- цілеспрямованість, нестандартна енергія, нестандартне мислення;

- лідерство, організованість, витривалість;

- тонкий смак, потяг до краси, творчості.

Дійсно, характер нашого Михайла важко піддається класифікації, він завжди має власну думку, завдяки чому хлопець вільний внутрішньо та зовні.


Нумерологія стверджує, що душі дітей, що народилися 13 числа, сповнені пристрастей, через що розгін від добродушного добряка до неприборканого екстремала у них максимальний. До речі, серед них справді багато займаються екстремальним спортом, спортивними танцями, гімнастикою, різними видами боротьби, скелелазінням.


Головне ж призначення дитини за датою народження, що випала на 13 число – жити щасливо, розвиватися, любити навколишніх, захоплюватися красою світу, випромінювати щирість, чесність та доброту.

Немає коментарів:

Дописати коментар