вівторок, 11 квітня 2023 р.

Номінація "В десяточку"

Сьогодні, 11 квітня, в ліцеї "Європейська освіта" розпочинаємо навчання разом з учнями 1-В класу, що мають число 10, яке заховалося в їхніх іменах:
Олексієнко Олександрою та Рехіним Давидом.

Десятка в нумерології вважається одним з основних чисел і характеризується мудрістю, чистою любов'ю та здатністю приваблювати успіх. Для людини вона виконує функцію дороговказної зірки, допомагаючи приймати рішення та виходити із важких ситуацій.

Завдяки магічній силі десятки, всі життєво важливі події, що відбуваються 10 числа, або відбуваються в житті людини, народженої 10 числа - стають вдалими, успішними та набувають щасливого результату.

Олексієнко Олександра (10 букв імені + 10 букв прізвища).
Дівчинка щира, уважна, розумна, відповідальна, ініціативна та наполеглива. Гарно навчається, комунікабельна, має багато друзів серед однокласників.
Захоплюється спортивною гімнастикою та малюванням.
У вільний час любить піклуватися про котиків, яких у Саші аж три, кататися на велосипеді та перебирати свої блокнотики, ручки та дівочі дрібнички, які дівчинка старанно колекціонує.
Завдяки магічній силі двох десяток, всі життєво важливі події, що відбуваються в житті Саші - стають вдалими, успішними та набувають бажаного результату.

Рехін Давид (5 букв імені + 5 букв прізвища = 10)

Давид - розумний, товариський, здібний учень, вчитель захоплюється швидкістю його розуму.
Давид не кожного підпустить у близьке спілкування. Спочатку він дотримується дистанції, але, переконавшись у добрих намірах співрозмовника, повністю відкривається.
Улюбленими заняттями є проєктувати в Лего та грати з друзями, розгадувати кросворди.
Він завжди чинить справедливо і по совісті. Ніколи не забуває свої обіцянки. Давид дуже відданий своїм друзям і рідним.


Немає коментарів:

Дописати коментар