вівторок, 11 квітня 2023 р.

Номінація "Щасливий збіг"

Поміркуймо, без чого людина не може існувати? 

Звісно, без повітря, води, їжі, одягу, житла, але без чого ще наше життя неможливе сьогодні? - Без цифр!

Сьогодні, 12 квітня, розпочинаємо навчання з учнями 3-Б класу, які мають щасливий збіг кількості букв свого імені та прізвища.




Ярослав Кухарук
- серйозний, справедливий, відповідальний учень, вміє вислухати, цікавиться спортом, при нагоді бере участь у шкільних змаганнях. У вільний час любить гуляти з собакою та кататися на велосипеді. З предметів подобаються уроки математики, Розвитку продуктивного мислення та фізкультури.

Ярослав Кухарук (7 + 7)




Тимофій Миронюк
- щирий, товариський, позитивний, старанний в навчанні, гарно співпрацює з учнями  класу, захоплюється малюванням та конструюванням, вигадує власні моделі військової техніки. Улюблені уроки "Я досліджую світ" та математика. У вільний час доглядає своїх домашніх тваринок і грається з ними.

Тимофій Миронюк (7 +7)




Віктор Фрунза -
веселий, цікавий, відкритий до спілкування на будь-які теми учень, цікавиться технологіями та програмуванням, полюбляє пограти з друзями в онлайн-ігри та поспілкуватися. У школі подобається вирішувати вирази, рахувати на уроках математики та Розвитку продуктивного мислення, із задоволенням декламує вірші та оповідання під час уроків української мови.

Віктор Фрунза (6 +6)





Немає коментарів:

Дописати коментар