понеділок, 3 квітня 2023 р.

Номінація "Парад унікальних імен"

Сьогодні, 04.04 ранок в ліцеї "Європейська освіта" розпочинають учениці 3-В класу - дівчатка з унікальними іменами Альбіна і Марія-Ніколь.



Толстова Альбіна.
Ім’я Альбіна має латинське коріння і позначає “світла”, “біла”, “білява”, “чиста”. 

Переваги характеру нашої Альбіни — м’якість, спокійна вдача, природна чарівність, багатогранність, рішучість і вміння вчасно проявити характер. Вона випромінює спокій, добродушність і врівноваженість. Дівчинка з таким унікальним ім'ям рідко просить про допомогу друзів або дорослих людей, завжди покладається на власні сили.




Гнилюк Марія-Ніколь.
У світі існує безліч прекрасних, звучних і наповнених змістом жіночих імен. І часто серед цього різноманіття дуже важко вибрати те, що підійде саме вашій дитині. Одним з імен, на які точно варто звернути увагу, є Марія-Ніколь. Подвійне ім'я наділяє володарку подвійним змістом. 
Марія – одне з найстаровинніших та найпопулярніших українських жіночих імен. У ньому поєднані найкращі жіночі риси: краса та ніжність, доброта й порядність, саме тому ним дуже часто називають новонароджених дівчаток. Ім’я Ніколь прийшло в українську мову з французької, у Франції воно є одним з найпопулярніших. Ім’я утворено від чоловічої версії Ніколя (аналог українською — Микола). Значення імені Ніколь — «переможниця народів». У Марії-Ніколь є всі якості для комфортного спілкування з оточуючими: вона і красномовна, і оптимістична, і щедра, і активна, і енергійна, і згідлива, і добра, і весела, і стримана, коли це необхідно. З малознайомими людьми може бути сором’язлива, а в своїй компанії — непередбачувана.


Поруч з дівчатками - їх класний керівник, вчитель початкових класів Отряжа Ніна Іванівна

Немає коментарів:

Дописати коментар