вівторок, 4 квітня 2023 р.

Ігнат і Сюзанна - діти, що завжди прагнуть показати свою індивідуальність

Сьогодні, 05.04 в ліцеї "Європейська освіта" ранковим дзвоником розпочинають навчання для початкових класів учні 4-В класу, чиї імена є унікальними та зустрічаються 1 раз на 1247 учнів закладу. Це Боєвець Ігнат і Слоквенко Сюзанна.

Сюзанна – дівоче ім’я, що прийшло в сучасне суспільство з давньоєврейської культури, в дослівному перекладі означає «лілія» або «білосніжна лілія». Ім’я користується великою популярністю в багатьох європейських країнах, його часто можна зустріти в художніх творах. В кожній країні можна зустріти власний варіант імені – Сусанна, Сюзан, Сюзі, Азусена, Шусан, Зузана.

Наша Сюзанна досить чутлива, навіть вразлива дитина, що відрізняється добротою та щирістю. Вона наділена приємним темпераментом, який проявляється з ранніх років. Сюзанна не завжди прислухається до мудрих порад близьких, прагнучи показати себе незалежною та самодостатньою. З часом стає більш серйозною та розважливою, проте самостійність і наполегливість так і залишається домінуючою рисою характеру. Сюзанна відрізняється чудовою пам’яттю і аналітичними здібностями, які дуже допомагають їй у навчанні. Найкраще завдання для неї – те, де можна проявити свою індивідуальність.

Ігнат
- це красиве старовинне ім’я є скороченням імені Ігнатій (або Ігнатіус), яке прийшло в сучасні мови з латиною. Перекладається як «вогненний» (латинський корінь «ігніс» перекладається як «вогонь»).
 Іг
нат — оптиміст, навіть у найтяжчій ситуації він завжди зуміє знайти щось хороше і майже ніколи не падає духом. У школі Ігната люблять, хоча він інколи може отримати зауваження через неуважність та незібраність. Але життєлюбність, віра у свої сили і доброзичливість роблять його улюбленцем класу і змушують вчителів дивитися крізь пальці на будь-які витівки Ігната.
В Ігната прекрасна інтуїція, чудова фантазія, яка дуже допомагає йому в навчанні. Він готовий ризикувати, любить починати все з нуля і майже завжди може досягти багато чого. Ігнат імпульсивний, тому може помилитися, але ставиться до промахів по-філософськи, вважаючи їх черговим життєвим уроком. Світ для Ігната сповнений чудес, навіть під кінець дня він енергійний, готовий почати нову справу.

Немає коментарів:

Дописати коментар