неділю, 17 червня 2018 р.

Камінці, фарби, пензлики і фантазія


Розфарбовування каменів стане цікавим заняттям для першокласників, до того ж їх можна використовувати як іграшки або прикраси для кімнати. Підійшовши до створення виробів творчо можна створити безліч різних красивих речей: рослини, тварини, будівлі, автомобілі, цілі міста, які можна використовувати не тільки в ігрових цілях, але і як навчальний матеріал. Здавалося б, звичайні камені, але скільки всього цікавого можна зробити, витративши небагато часу і проявивши трохи фантазії.
Невід’ємною частиною процесу створення таких виробів є вміння нестандартно дивитися на звичайні предмети, саме тому дітям дуже сподобається така розвага. Дитяча уява відрізняється від поглядів дорослих і там, де дорослі бачать звичайні камені або хмари, діти можуть розгледіти якусь казкову істоту.
Камінці квадратної форми можна розфарбувати у вигляді будиночків для казкових тварин, довгасті камінці стануть автобусами або автомобілями, а з овальних – зробити дерева або чагарник. І можна починати будувати місто.
Ідей для малювання на каменях величезна кількість: персонажі мультфільмів, птиці, монстрики і привиди, і все, що для цього знадобиться, камені потрібної форми і фарби.

Немає коментарів:

Дописати коментар